Sport, túrázás > Szórakozás Budapest - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sport, túrázás > 7 weboldal. Kategória leírása: Sportolási túrázási lehetőségek Budapesten.
Szponzorált linkek
SilverKart gokart pálya
http://silverkart.hu/

Egyedi céges rendezvényekkel a legmodernebb gokart pálya Budapesten, a gokart szerelmeseinek és kezdő gokartozóknak egyaránt!

SilverKart gokart pálya
kirandul.hu - a zöldközeli iránytű
http://www.kirandul.hu/

kirandul.hu - a zöldközeli iránytű. Hogyan juthatunk zöldközelbe Budapesten és környékén.

kirandul.hu - a zöldközeli iránytű
Grundfoci
http://www.grundfoci.hu

Grundfoci a focit kedvelő csapatok, szponzorok közösségi helye.

Grundfoci
Paintball pályák Budapesten és Dunakeszin - Extreme Paintball
http://www.extremepaintball.hu/paintball_palya.html

Oldalainkon megismerheti Magyarország egyik legnagyobb múlttal, tíz éves tapasztalattal rendelkező paintball játékszervezői csapatának folyamatosan bővülő szolgáltatásait, pályáinkat, felszereléseinket, és kiegészítő programkínálatunkat. Célunk, hogy Budapest belterületén és közvetlen vonzáskörzetében létesített pályáink a főváros minden részéről könnyen elérhetővé tegyék helyszíneinket, ahol sokoldalú, aktív kikapcsolódást szeretnénk nyújtani baráti társaságok és munkahelyi kollektívák számára egyaránt.

Paintball pályák Budapesten és Dunakeszin - Extreme Paintball
Mászófal - eXbox
http://exbox.hu/?content=maszofal

Télen-nyáron a legkülönfélébb programokkal és sportolási lehetőségekkel várjuk a látogatókat Budapesten, a különleges eXbox játszóházunkba ha szeretnének görkorcsolyázni, falat mászni, vagy gördeszkázni. A falmászás mindenki számára remek kikapcsolódás, hiszen szellemi és fizikai kihívásokat egyaránt támaszt az ember elé. Az eXbox játszóházban egyszerre 7 ember használhatja a falat, profi falmesterek jelenlétében, akik rendszeresen tartanak oktatást is. Ez a sport gyerekek és kezdők számára is nagyszerű élmény, foglalj időpontot online!

Mászófal - eXbox
Adventures
http://www.adventures.hu/

A portál célja, hogy olyan érdeklődők számára készítsen programokat, akik szeretnek kirándulni, érdeklődnek a természet iránt, de maguktól nem veszik a fáradtságot, hogy elinduljanak. A portál 2005 óra szervez túrákat, ezóta számtalan túratársunkat juttattuk el szebbnél szebb helyszínekre Magyarország területén. Túravezetőink a természet szeretetéért, a jó hangulatú, nem ritkán több napos kirándulások együttes megéléséért szervezik a programokat.

Adventures
Budapest közeli gokart pálya
http://www.hungaroringkartcenter.hu/

A Hungaroring Kart Center, szabadidős tevékenységeket ajánl szórakozni vágyók számára. Elérhető árakon lehet igénybe venni szolgáltatásaikat valamint évközi versenyekre is lehet jelentkezni. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas. Hungaroring Kart Center Mogyoródon található kényelmesen, gyorsan megközelíthető.

Budapest közeli gokart pálya
Hirdetések
Oldal leírása
szorakozas-budapest.wyw.hu: Szórakozás Budapest katalógus. Szórakozás Budapesten. Budapesti múzeumok, éttermek, uszodák, strandfürdők, színházak, jégpályák, tánciskolák, mozik, és bevásárlóközpontok. Wellness, alakformáló szalonok.
Gyűjteményünkben 285 válogatott szórakozás Budapesten témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 285 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 66024