Discók Budapesten > Szórakozás Budapest - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Discók Budapesten > 19 weboldal. Kategória leírása: Discók

szorakozas-budapest.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Old Man's Music Pub - Budapest
Old Man's Music Pub - Budapest
http://www.oldmansmusicpub.com/

Az Old Man’s Pub 1996 óta Budapest legkedveltebb szórakozóhelye a hazai és a hozzánk látogató külföldi vendégek körében egyaránt. Az Old Man’s a magyar könnyűzenei élet központja, a legnépszerűbb , blues, soul, funky zenekarok lépnek fel MINDEN ESTE 21 órától. A legendás londoni MARQUEE klubhoz hasonlítható, ahol valamikor a Beatles is kezdte. A koncertek után 23 órakor Dj zenére kezdődik a party a táncparketten. Gazdag ételkínálattal várjuk vendégeinket, több mint 150 féle étel tartalmazza a jellegzetes magyar ízeket, és a nemzetközi konyha remekeit. Egyedüli Budapesten, hogy éttermünk hajnal 4-ig kiszolgálja az éhes vendégeket. A HARD ROCK cafe-k mintájára dekorációink között megtalálhatók a legnagyobb magyar sztárzenészek relikviái. Az Old Man’s Pubban vannak a város legcsinosabb pultos lányai, évente a MICHEL

www.oldmansmusicpub.com
Szecska Éjszakai Fürdőzés
Szecska Éjszakai Fürdőzés
http://www.szecska.hu

A Szecska igazi hungarikumként és az országimázs részeként garancia a dinamikus, modern és új szórakozási formára. Ezen a nyáron a Szecska számos  újdonsággal vár Mindenkit: a rendezvény programjai tematikus klubnapokkal bôvültek, így változó zenei stílusok dallamai fognak felcsendülni a nyári éjszakákban. Jó buli, fergeteges, fantasztikus környezet és egész éjjel zene, a Szecska programsorozat 2012-ben is folytatódik.

www.szecska.hu
Alcatraz
Alcatraz
http://www.alcatraz.hu/

Az Alcatraz-ban minden nap koncertek és disco. Music club & Restaurant - Budapest.

www.alcatraz.hu
Barocco Club
Barocco Club
http://www.barokko.hu/

Esténként neves dj-k és zenekarok szórakoztatják vendégeinket. Ajánljuk baráti társaságoknak születésnapok és céges rendezvények helyszínének is.

www.barokko.hu
Capella
Capella
http://www.capellacafe.hu/

A hely ahol mindent szabad, de semmi sem kötelező!

www.capellacafe.hu
Bank Light Party
Bank Light Party
http://www.bankdancehall.hu/

Egész évben vár Magyarország legnagyobb teenager partyja.

www.bankdancehall.hu
Blue River Pub
Blue River Pub
http://www.blueriverpub.hu/

Varázslatos Budapest-panorámával várunk a Blue River Pub állóhajón, Budapest szívében, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél a Duna lágy hullámain.

www.blueriverpub.hu
Retro 77
Retro 77
http://www.retro77.hu/

Hatalmas bulik! Ez a hely mindenkinek bejön...

www.retro77.hu
Új Vár Klub
Új Vár Klub
http://www.ujvarklub.hu/

Budapest leghangulatosabb egyetemi klubja...

www.ujvarklub.hu
Liget disco - Velencei-tó
Liget disco - Velencei-tó
http://www.taborod.hu/disco/index.html

Hol lehet Velencén a legjobbat bulizni? Nem kérdés: Nálunk! Hol kerül a legkevesebbe bulizni? Ez most kérdés? Nálunk! Hol érzed a legjobban magad? Fogalmam sincs … nálunk?

www.taborod.hu
Party programajánló
Party programajánló
http://www1.partynews.hu/esemenyek

Országos party programajánlónk segítségével minden magyarországi club, diszkó, szórakozóhely partyjait, programjait megtalálhatod!

www1.partynews.hu
Stefánia Disco
Stefánia Disco
http://www.stefaniadisco.hu/

A Stefánia Kulturális Központban, a „Tisztiházban” immár 30 éve működik disco. 2010 tavaszától minden eddiginél nagyobb átalakulás vette kezdetét, zenében, technikában és szolgáltatásainkban egyaránt. A Stefánia Discoban alkalmanként 500-600 vendég élvezheti a hangulatos szombat esti „lázat”, a színvonalas új stílusú funky, RNB, latin és disco zenéket, központi helyszínünk, az emeleti Pódium bár táncterére beszerelt, megújított modern hang-és fénytechnikát, és a SHOWTIME DEEJAY-k keverését. Figyelembe vettük a gazdasági válságot és vendégeink zsebéhez igazítottuk italárainkat. Italakciókkal, minőségi pálinkák széles választékával várjuk. Alkalmanként sztárvendégekkel és különleges programokkal, partykkal igyekszünk színesíteni a Stefánia Disco hétvégi rendezvényeit.

www.stefaniadisco.hu
ISKOLA szórakoztató központ
ISKOLA szórakoztató központ
http://www.iskola.org/

Egy tornaterem, ahol hatalmas bulik mennek; egy Vendéglő, ahol Serényi Zsolt a séf; egy borbár, ahol igazán ellazulhatsz; egy pince, ahová szívesen jársz le énekórára; egy Házibuli terem filmezésre és bármire; és egy kellemes Iskolaudvar beszélgetésekre, ahol sosem zavar meg a csengő!

www.iskola.org
Olds Club
Olds Club
http://oldsclub.atw.hu/

Az Old's Clubot az egyetemek és főiskolák szorgalmi időszaka alatt minden második csütörtökön este 9.00-tól kb. hajnali 5-ig rendezzük meg, a BME Gépészkarának pillanatnyi kollégiumának Terminus Hotelnek alagsori helyiségeiben.

oldsclub.atw.hu
Trocadero Cafe
Trocadero Cafe
http://trocadero.uw.hu/

A hozzánk szórakozni vágyó emberek többsége nem a felső tízezret képviseli, hanem azokat a ténylegesen mulatni vágyó átlagos állampolgárokat, akik nem jönnek zavarba a buli elején ha üres lenne a tánctér...

trocadero.uw.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szorakozas-budapest.wyw.hu: Szórakozás Budapest katalógus. Szórakozás Budapesten. Budapesti múzeumok, éttermek, uszodák, strandfürdők, színházak, jégpályák, tánciskolák, mozik, és bevásárlóközpontok. Wellness, alakformáló szalonok.
Gyűjteményünkben 285 válogatott szórakozás Budapesten témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 285 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 66022