Családi Kiruccanás > Szórakozás Budapest - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Családi Kiruccanás > 24 weboldal. Kategória leírása: Családi Kiruccanás
Szponzorált linkek
Mahart Sétahajók
http://www.mahartpassnave.hu/

INFORMÁCIÓ: Budapest, Vigadó tér Hajóállomás (06-1) 318-1223 Nemzetközi Hajóállomás, Belgrád rakpart (06-1) 484-4013 Fax.: (06-1) 266-4201

Mahart Sétahajók
Fővárosi Állat- és Növénykert
http://www.zoobudapest.com/

Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12. Telefon: (+36-1) 273 4900 Információ: (+36-1) 273 4901

Fővárosi Állat- és Növénykert
Magyar Vasúttörténeti Park
http://www.vasuttortenetipark.hu/

Európa egyik legnagyobb szabadtéri vasúti múzeumában a látogatók nemcsak nézhetik az ősi masinákat, hanem maguk is kipróbálhatják azokat. Vezethetnek gőzmozdonyt, kipróbálhatják a sínautót...

Magyar Vasúttörténeti Park
Csodák Palotája
http://www.csodapalota.hu/

A Csodák Palotája nem múzeum, nem iskola, nem játszóház, nem fedett vidámpark, nem művelődési ház és nem is szórakoztatóközpont, viszont ezek mindegyikéből tartalmaz valamit: játékos, interaktív kiállítás.

Csodák Palotája
Tropicarium Óceanárium
http://www.tropicarium.hu/

Tropicariumunk megálmodóit az a szándék vezette, hogy bemutassák Önöknek Földünk élővilágának néhány csodáját abban a reményben, hogy szolgálatot tesznek a természet értékeinek védelmében…

Tropicarium Óceanárium
Budapesti városnézés kétéltű vízibusszal
http://riverride.hu

A kétéltű buszos városnézés során megtekintheti a város fő nevezetességeit a Magyar Állami Operaháztól egészen a budai várnegyedig. Élvezze a Dunára és a gyönyörű városra nyíló festői kilátást a vízibusz kényelmes üléséből! A túra egyik különlegessége, hogy minden korosztály számára ugyanolyan élvezetes szórakozást tud nyújtani. Még ha az úttal elsősorban gyermekeinek is szeretne örömet szerezni, garantáltan Ön is nagyon jól fogja érezni magát. A kialakítás során különös hangsúlyt fektettünk a biztonságra, ezért akkor se aggódjon, ha kicsi gyerekekkel szeretne utazni.

Budapesti városnézés kétéltű vízibusszal
LézerSzínház
http://www.lasertheater.hu/

Őrületes esti fénykoncertek várnak a Budapesti Planetáriumban!

LézerSzínház
Bringóhintó
http://www.bringohinto.hu/index.php?inc=programok

Egyszerre akár 110 főt is bringóhintóra tudunk ültetni, de természetesen, rugalmas konstrukcióban akár több száz vendéget is ki tudunk szolgálni. Nincs olyan extra kívánság amelyet ne teljesítenénk.

Bringóhintó
Magyar Nemzeti Bank
http://www.mnb.hu/engine.aspx?page=mnb_lk_latogatokozpont

Magyar Nemzeti Bank feladatait komplexen mutatja be, s ezt modern eszközökkel, közérthetően, interaktív módon oldja meg. A látogató így érdeklődésének megfelelően kaphat információt számos, a jegybankhoz kötődő témában.

Magyar Nemzeti Bank
Budavári Labirintus
http://www.labirintus.com/

A nagyságát tekintve világviszonylatban egyedülálló várhegyi mésztufa-barlang a földtörténet hajnalkorában, hévizes feltörések és kimosódások révén jött létre. A hévizes barlangfülkék egyszerre jelentettek menedéket és vadászterületet a félmillió...

Budavári Labirintus
Zugligeti Libegő
http://www.gyermekvasut.com/libego.html

A Zugligeti Libegő a budai hegyek egyik legérdekesebb látványossága. Menetközben az utas Budapest panorámájában gyönyörködhet miközben szó szerint úgy érezheti, hogy leereszkedik a hegytetőről a város belseje felé.

Zugligeti Libegő
Tutanhamon kiállítás
http://faraokincse.hu/

A kiállítás összehozza az elemeket, amelyeket egyiptomban csak külön-külön tudunk megtapasztalni.A látogatók egy 3D-s interaktív film segítségével, úgy érezhetik magukat, ahogyan anno a papok, akik a sírt lezárták. Nincs olyan érzés, mintha másolatok lennének.Lélegzetelállító élmény.Az kiállítás alkotói sikeresen ötvözik az audiovizuális hatásokat, a kiállítások nagyszerűségét az oktatás kialakításában, hogy lehetetlen legyen unatkozni.

Tutanhamon kiállítás
Séta a dinoszauruszokkal!
http://setaadinoszauruszokkal.hu

Több évnyi tervezgetést követően lenyűgöző színpadi show keretében kel életre a BBC díjnyertes filmsorozata, a Walking With Dinosaurs (itthon Dinoszauruszok - A Föld urai címmel látható a TV2-n).

Séta a dinoszauruszokkal!
Családi élményrepülés
http://www.budapestair.lapunk.hu/

Lepje meg szeretteit egy Budapesti élményrepüléssel, akár nappal akár éjszaka.

Családi élményrepülés
Programok és szállás Budapest városában
http://www.xn--szlls-budapest-wgbc.hu

Szállás Budapest: szálláshelyek, hotelek Budapesten. Olcsó panziók, két-, három-, négy- és ötcsillagos szállodák széles választéka a fővárosban és a közelében. Információk a térség turisztikai látnivalóiról. Ezen kívül turisztikai információkat kaphat a budapesti látnivalókról, aktuális szórakozási lehetőségekről, programokról.

Programok és szállás Budapest városában
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szorakozas-budapest.wyw.hu: Szórakozás Budapest katalógus. Szórakozás Budapesten. Budapesti múzeumok, éttermek, uszodák, strandfürdők, színházak, jégpályák, tánciskolák, mozik, és bevásárlóközpontok. Wellness, alakformáló szalonok.
Gyűjteményünkben 285 válogatott szórakozás Budapesten témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 285 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 66024